Aydın İleri: Okul Kütüphaneciliğinden Sivil Toplum Aktivistliğine - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
Kovit nedeniyle kaybettiğimiz Türk Kütüphaneciler Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı Aydın İleri’nin anısına kaleme aldığım yazıdır. Yazıda değerli meslektaşımın insani ve mesleki özelliklerinin odağında okul kütüphaneciliğinden sivil toplum aktivistliğine uzanan ve sürekli mücadele ile geçen kısa yaşam hikayesinden kesitler bulunmaktadır.