Fernand Deligny: pedagogía y nomadismo en la educación de las «otras infancias» - Jordi Planella (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació)
L’article revisa la vida i l’obra de l’educador francès Fernand Deligny i ho fa des de la perspectiva de les altres infàncies, de les que han oblidades per les pedagogies «generals». Des d’una posició que hem anomenat «pedagogía nòmada» (per la seva mobilitat intel·lectual però també per la seva transhumància social) el treball ofereix diferents temàtiques que permeten analitzar, des d’una posició micro, els elements que configuren la basta obra del controvertit educador.