O RYTUAŁACH FLAMINA I FLAMINKI JOWISZA ORAZ SŁOWA PRZYTOCZONE Z EDYKTU PRETORA, W KTÓRYM OŚWIADCZA,ŻE NIE BĘDZIE ZMUSZAŁ ANI DZIEWIC WESTY, ANI FLAMINA JOWISZA DO PRZYSIĘGANIA AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 10,15 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Jan Zabłocki (Zeszyty Prawnicze)
.