مروری بر باتری های پلیمری یون لیتیمی و پوششهای پلیمری آند و کاتد آن - یاسین حسینی; بهزاد شیرکوند هداوند; امیرمسعود اعرابی; میکائیل ملا زداه (مطالعات در دنیای رنگ)
استفاده از وسایل الکترونیکی قابل حمل روز به روز در حال توسعه و افزایش است. یکی از بخش‌های اصلی این وسایل باتری می-باشد که حجم و وزن پایین آن از اهمیت بالایی برخوردار است. مساله کاربرد پوشش‌های متنوع مورد استفاده در باتری‌های پلیمری یون لیتیمی از جمله آخرین فناوری‌های این بخش می‌باشد که از قسمت‌های مختلفی شامل پوشش‌های الکترود مثبت، الکترود منفی، لایه جدا کننده در کنار یک الکترولیت پلیمری تشکیل شده‌ است. امروزه استفاده از مواد پلیمری در این باتری‌ها رشد چشمگیری داشته است که دلیل استفاده از این مواد ویژگی‌های منحصر به فردی مانند خاصیت کشسانی بالا، استحکام مکانیکی خوب پایداری حرارتی و هدایت یونی قابل قبول است که آنها را به عنوان کاندیدی مناسب برای استفاده به عنوان یک پوشش مطرح کرده است. باتری‌های پلیمری یون لیتیمی به دلیل انرژی ویژه بالا، کارایی مناسب و طول عمر طولانی، بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. این ویژگی‌های منحصر به فرد، باتری‌های لیتیمی را به منابع انرژی برای بازار مصرف وسایل الکترونیکی با تولید میلیاردها واحد از این باتری‌ها در سال تبدیل کرده است. این باتری‌ها نقش مهمی را به عنوان سیستم‌های ذخیره‌سازی ا