YENİ - PLATONCULUKTA İNSAN - Fulya Bayraktar (Felsefe Dünyası)
mekânını terk etmiş değildir.7 Ancak Ruh, kendisinin bu imajına ikinci kez bakar ve bu imaja hayran olarak, ontik ve etik anlamda kendisinden daha aşağıda olan bu imaja doğru atılır.8