WİTTGENSTEİN’IN İKİNCİ DÖNEM DİL GÖRÜŞÜ VE ETKİLERİ - Metin Becermen (Felsefe Dünyası)
Bu çalışmada, Wittgenstein’ın ikinci dönem dil görüşü üzerinde durulmaktadır.Öncelikle anlam ve kullanım arasındaki ilişki ele alınacak ve dahasonra onun dil oyunları teorisi ortaya konacaktır. Ardından günlük/gündelik dilve dilbilgisi bağlamında felsefeye dair düşünceleri incelenecektir. Son olarak,Wittgenstein’ın dil oyunları görüşünün etkileri ele alınacaktır.