Anmeldelse af Ian Cameron, Malin Thunberg Schunke, Karin Pale-Bartes, Christoffer Wong og Petter Asp: International Criminal Law from a Swedish Perspective - Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of Ian Cameron, Malin Thunberg Schunke, Karin Pale-Bartes, Christoffer Wong og Petter Asp: International Criminal Law from a Swedish Perspective.