ОСНОВНІ ЗАГРОЗИ ЕКОНОМІЧНІЙ БЕЗПЕЦІ ДЕРЖАВИ ЯК ЧИННИК КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ - S. H. Okseniuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто характеристику основних загроз національним інтересам у сфері економічної безпеки й основні механізми протидії цим загрозам та визначено роль кластеризації в зміцненні економічної безпеки держави.