Аналіз перинатальних наслідків у жінок із загрозою невиношування вагітності в першому триместрі залежно від факту утворення ретрохоріальної гематоми - Yu.M. Duka; M.I. Yushchenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити ефективність розробленого персоніфікованого підходу до ведення пацієнток із загрозою невиношування вагітності (НВ) у І триместрі залежно від факту утворення ретрохоріальної гематоми (РХГ) для профілактики виникнення в них прееклампсії (ПЕ).