Müfredat Laboratuvar Okulu (MLO) Programı Kapsam İçerisinde Bulunan ilköğretim Okullarında Toplam Kalite Yönetimi Felsefesinin Temelini Oluşturan Deming’in On Dört ilkesinin Uygulanma Düzeyi - Osman Titrek (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
Müfredat Laboratuvar Okulu (MLO) Programı Kapsam İçerisinde Bulunan ilköğretim Okullarında Toplam Kalite YönetimiFelsefesinin Temelini Oluşturan Deming’in On Dört ilkesininUygulanma Düzeyi