Sadece Bir Yıldız Kaydı, Tabii ki Son Değil... - Erkan Erhan (Türk Kütüphaneciliği)
Sınıf arkadaşım Neslihan’ın vefatı benim için bir yıldızın kayması gibiydi, dünya döndükçe kayacak daha çok yıldızlar olacağı için elbette bu son yıldız kayması olmayacak..