Bokrecension: Tyst kunskap. En teoretisk ram för praktiknära forskning - Lars Bjørklund (Högre Utbildning)
"I den här antologin, Tyst kunskap: en teoretisk ram för praktiknära forskning, diskuterar och analyserar fyra författare begreppet tyst kunskap med ett fokus på undervisning av såväl vårdpersonal som blivande lärare men även hur tyst kunskap skapas. De utgår från bl.a. Michael Polanyi och Bertil Rolf men utvecklar också en egen teoretisk forskningsram för praktiknära forskning. Denna forskningsram vidareutvecklar en teori om utveckling av expertis som skrevs fram av bröderna Dreyfus och det kan därför vara intressant att helt kort nämna dem och deras arbete." Läs hela Lars Björklund sin recencion av boken her.