Eksploatacja systemu monitorowania procesu strzelań z przeciwlotniczych zestawów rakietowych - Grzegorz SAWICKI; Konrad SIENICKI; Kamil WACŁAWIK (Problemy Mechatroniki)
W artykule opisano system monitorowania strzelań z przeciwlotniczych zestawów rakietowych. Scharakteryzowano zasady jego eksploatacji. Zaprezentowano wybrane problemy eksploatacyjne.