WSPÓŁCZESNE TENDENCJE W ZAKRESIE METOD WYZNACZANIA PRAWA WŁAŚCIWEGO DLA MAŁŻEŃSKICH STOSUNKÓW MAJĄTKOWYCH - Łukasz Żarnowiec (Zeszyty Prawnicze)
Current Trends in the Conflict of Legal Methods in Matrimonial Property Regimes