Клінічний випадок діагностики та лікування тератобластоми яєчника в дитини - О.М. Kulyk; О.О. Kalinchuk; А.О. Dvorakevych; A.I. Karpiv (Хірургія дитячого віку)
Мета: показати можливості хірургічного лікування дитини з тератобластомою на етапі раннього виявлення.