Wie was Jesus werklik? - HG van Zyl (Acta Theologica)
Die Evangelies skilder vir ons vier verskillende portrette van Jesus. Hoewel hulle dit klaarblyklik oor dieselfde Jesus het, vertel elkeen die verhaal met sy eie oogmerke voor oë, vir 'n spesifieke gehoor (wat verskil van die ander drie s'n), en op sy eie manier.