Gade Tèt Piramid la - Jennifer Hillan (EDIS)
Nan tèt piramid la genyen anpil grès, lwil ak bagay dous. Manje sa yo ajoute plezi ak gou nan manje nou. Yo ajoute kalori tou, men yo pa gen anpil vitamin. Fòk nou pa itilize twòp sik, grès, lwil nan manje nou.