Чутливість і специфічність діагностичного комплексу в жінок з інтраепітеліальним ураженням шийки матки - Kh.V. Zarichanska (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - вивчити молекулярно-біологічні особливості плоскоклітинного інтраепітеліального ураження шийки матки (SIL) з використанням імуноцитохімічного (ІЦХ) методу визначення онкобілка p16ink4α і маркера проліферації Ki67 для розроблення в подальшому високоефективного методу ранньої діагностики доброякісної патології шийки матки.