بررسی ترازبانگی در گفتمان‌ معلمان و دانش‌آموزان دوزبانه و چندزبانه زبان تخصصی و عمومی ایران - حسین اکباتانی; نسیم قنبری; رضا محمدکاظمی (Journal of Language Horizons)
پژوهش کنونی بر پایه‌ی دو جریان تحقیقاتی، انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی و کارآفرینی می‌باشد و از این رو در دسته‌ی تحقیقات میان‌رشته‌ایی قرار می‌گیرد. این پژوهش با هدف بررسی نقش مهارت زبان انگلیسی در تشخیص و بهره‌برداری از فرصت‌های بین‌المللی انجام شد. بدین منظور، یک پرسشنامه‌ی نظرسنجی توسط نویسندگان تدوین و به عنوان ابزار گردآوری اطلاعات در شرکت‌های منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی پارس جنوبی به عنوان بستر تحقیقاتی استفاده گردید تا نگاه مدیران اجرایی و تصمیم‌گیرندگان در منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی پارس جنوبی به نقش مهارت زبان انگلیسی در تشخیص و بهره‌برداری از فرصت‌های بین‌المللی مورد بررسی قرار گیرد. به منظور تحلیل اطلاعات، از نرم‌افزار SPSS استفاده شد. یافته‌ها نشان دادند که مهارت زبان انگلیسی رابطه‌ایی کلیدی و مثبت با تشخیص و بهره‌برداری از فرصتهای بین‌المللی دارد.