Bekiroğlu, H. ve Tuğrul, T. (2021). İlahiyat araştırmalarında veri taraması: Veri tabanları - kütüphaneler - atıf dizinleri (A. Demir, Ed.). Oku Okut Yayınları. ISBN: 978-605-74416-9-0 - Ömer Dalkıran (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada Harun Bekiroğlu ve Talip Tuğrul tarafından kaleme alınan “İlahiyat Araştırmalarında Veri Taraması: Veri Tabanları - Kütüphaneler - Atıf Dizinleri” başlıklı eserin tanıtımı ve incelemesi yapılmıştır.