Cumhuriyet'in 100. Yılında Türk Kütüphaneciliği Sempozyumu Açılış Konuşması - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
Türk Kürüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal'ın Cumhuriyet'in 100. Yılında Türk Kütüphaneciliği Sempozyumundaki açılış konuşmasıdır.