Використання пробіотика «Неофлорум» для попередження ураження шлунково-кишкового тракту при антибіотикотерапії в дітей - Yu.V. Marushko; T.V. Hyshchak; T.V. Iovitsa; O.V. Khomych; O.A. Dmytryshyn; G.G. Shef (Сучасна педіатрія: Україна)
Застосування антибіотиків може впливати на стійкість кишкової мікрофлори, спричиняючи розлади травлення та антибіотикоасоційовану діарею (ААД). Препарат "Неофлорум", який містить Lactobacillus rhamnosus та Saccharomyces boulardii, є перспективним комбінованим пробіотиком.