Naujojo konstruktyvizmo erdvė: nauja konstruktyvizmo teorija, ar seniai pamirštų klasikinio konstruktyvizmo prieigų rinkinys?elations theory. Bristol: Bristol University Press, 2022. - Ovidijus Pilitauskas (Politologija)
McCourt, David M. The New Constructivism in International Relations Theory. Bristol: Bristol University Press, 2022