اثرات صدای بنفش بر روی میزان بیان ژن SLC26A4در بافت حلزون گوش رت - Elham Kazemi Rad; Monireh Khadem; Mohammad Reza Monazzam Esmaeelpour; Maryam Mirzaie Hatkani; amir abbasi garmaroudi; sajjad Mozaffari (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: صدای بنفش را میتوان مشابه اصواتی در نظر گرفت که طیف وسیعی از افراد به عنوان یکی از مهمترین عوامل فیزیکی زیان آور، در محیطهای کاری خود در تماس با آن هستند. از طرفی، نمونهی بافت حلزون گوش بهترین نمونه بافتی جهت بررسی میزان بیان ژن و مطالعات آسیب شناسی، پس از تماس با اصوات محسوب میشوند لذا هدف از این پژوهش، بررسی اثرات صدای بنفش بر روی میزان بیان ژن  SLC26A4در بافت حلزون گوش بود.