Застосування месенджерів в управлінні ігровими спільнотами - Андрій Левенець; Юлія Стасюк (Challenges and Issues of Modern Science)
Комунікація є важливим процесом в управлінні будь якою організацією. В сучасному світі важко уявити комунікацію без застосування різноманітних месенджерів – додатків, що дозволяють обмінюватися повідомленнями в режимі реального часу через мережу Інтернет. Привернення уваги та переконання споживачів тісно пов’язані із теоріями комунікації, медіа, психологічними основами сприйняття, опрацювання й запам’ятовування інформації.