Функціонування системи метрологічного забезпечення Повітряних Сил Збройних Сил України під час особливого періоду - С. С. Войтенко; О. О. Бабич; О. О. Калініченко (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
В статті розглядається функціонування системи метрологічного забезпечення Повітряних Сил Збройних Сил України під час особливого періоду, розкривається загальна схема її функціонування, аналізуються її основні функції та структура. Наводяться пояснення щодо впливу на відомі часткові показники ефективності системи метрологічного забезпечення введених в її функціональну структуру елементів.