Клінічна характеристика вагітних з алогенним плодом - N.V. Yesyp (Український журнал Здоров'я жінки)
Розвиток допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) на сьогодні дає змогу багатьом жінкам подолати біологічні бар’єри на шляху до материнства. Однак застосування таких відносно нових напрямів, як донація ооцитів і сурогатне материнство, що результують у формування алогенного плода, пов’язане не лише з юридичними, але й власне медичними проблемами.