Стан новонароджених та перебіг раннього неонатального періоду в дітей від матерів, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів - N.Y. Lemish; Yu.Yu. Bobik (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - вивчити особливості перебігу антенатального та раннього постнатального періоду в дітей від матерів, які мали ускладнення із групи великих акушерських синдромів (ВАС), із метою удосконалення алгоритму їх ведення.