A bizonyítási kísérlet gyakorlati alkalmazása - Árpád Budaházi (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány célja, hogy bemutassa, milyen lehetőségek rejlenek a bizonyítási kísérletben, és milyen korlátai, illetve végrehajtási hibái vannak. Szintén cél annak vizsgálata, hogy miért ritka az alkalmazása.