شناسایی و اولویت بندی موانع بکارگیری تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین پایدار (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته بندی صنایع غذایی شهرکرد) - فرهاد فرهادی; محمد رضا فتحی; مرتضی کیانی هرچگانی (علوم و فنون بسته بندی)
هدف این پژوهش شناسایی و اولویتبندی بکارگیری موانع تکنولوژی بلاک چین در زنجیره تأمین شرکت‌های بستهبندی صنایع غذایی شهرکرد بود. این پژوهش کاربردی بوده که بصورت آمیخته (کیفی و کمی) می‌باشد. جامعه آماری پژوهش خبرگان شرکت‌های بستهبندی صنایع غذایی شهرکرد می‌باشد با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند و استفاده از اشباع نظری تعداد 10 خبره به عنوان نمونه انتخاب شد. در این راستا با استفاده از مطالعات میدانی و کتابخانه‌ای و روش تحلیل مضمون موانع بکارگیری بلاکچین در زنجیره تأمین  پایدار  شناسایی شده و بهکمک روش دیمتل رتبه‌بندی شد. نتایج نشان داد نبود تعهد مدیریت تاثیر گذارترین عامل بر دیگر عوامل میباشد و بقیه عوامل    بهترتیب موانع داخلی، عدم آشنایی کارکنان، نبود قوانین مشخص، موانع پایداری، موانع خارج از سازمان و موانع زیرساختی تاثیرپذیرترین عامل بر دیگر عوامل می باشد که خود نشان دهنده تاثیر عوامل دیگر بر این عامل میباشد.