بررسي ميزان آلودگي جيوه در خاك شهرك هاي صنعتي اراك - Eisa Solgi; Abbas Esmaeili sari; AliReza Riahi bakhtiari (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: جيوه يکي از سمی ترين فلزات سنگين م يباشد که توسعه سريع صنعتي و استفاد ههاي صنعتي از اين فلز سبب تجمع آن در خاک می شود. اين تحقيق با هدف تعيين مقادير و درجه آلودگي جيوه در خاک سطحي سه شهرک صنعتي عمده واقع در شهر اراک صورت گرفت. مواد و رو شها: در اين مطالعه سه شهرك مورد بررسي قرار گرفت. نمونه ها از عمق ۰ تا ۲۰ سانت يمتري خاک شهر کهاي مورد مطالعه جمع آوري شدند. تعداد ۲۲ نمونه مركب مورد آزمايش قرار گرفت.