Fra samfunnstjeneste til samfunnsstraff. Utviklingen i bruken av samfunnsstraffer og konfliktråd i Norge. - Paul Larsson; Jane Dullum (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.