Torroella, Guillem de, «La Faula», ed. Anna Maria Compagna, trad. Jean-Marie Barberà, París, Classiques Garnier, 2019 - Giuseppe Grilli (Tirant)
Ressenya de l'edició de Guillem de Torroella, La Faula, ed. Anna Maria Compagna, trad. Jean-Marie Barberà, París, Classiques Garnier, 2019.