The Book about Constituent Assembly of Lithuania - ,,Steigiamajam Seimui - 90" - Rec.: Steigiamajam Seimui - 90 / sud. S. Kaubrys, A. Vyšniauskas (Lietuvos valstybingumo paveldas. T. l), Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2011. 251 p. - Arūnas Vyšniauskas (Lietuvos Istorijos Studijos)
-