EUROPEJSKA WSPÓLNOTA WĘGLA I STALI A SUWERENNOŚĆ PAŃSTWA CZŁONKOWSKIEGO. ASPEKT INSTYTUCJONALNO-DOKTRYNALNY - Andrzej Madeja (Zeszyty Prawnicze)
EUROPEAN COAL AND STEEL COMMUNITY AND THE MEMBER-STATE’S SOVEREIGNTY. INSTITUTIONAL DOCTRINE ASPECT