STRATEJİK YÖNETİM SURECİNDE KARİYER YÖNETİMİ VE BİR İNCELEME: KONYA ÇİMENTO A.Ş. - Yunus Emre Öztürk (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi)
Kariyer yönetimi, stratejik yönetim sürecinde ve işletmenin insan sermayesinin rekabetçi üstünlüğünün artırılmasında çok önemli bir yere sahiptir. Bu çalışma, stratejik yönetim süreci içerisinde kariyer yönetimi uygulamasının önemini vurgulanarak, kariyer yönetimi kavramını, unsurlarını ve araçlarını açıklamayı amaçlamaktadır.