ВНЕСОК ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ЛЕОПОЛЬДА РИКА ТА ЙОГО РОДИНИ У ФОРМУВАННЯ МУЗЕЙНИХ КОЛЕКЦІЙ ЛЬВОВА ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХХ СТ. - А. Прокіп; Ю. Михальський; О. Кендус (Storìnki Istorìï)
У статті досліджено участь генерал-майора Леопольда Рика (1843–1927) у розвитку музеїв Львова. Зроблено загальний аналіз пам’яток з приватної колекції, які були передані до музейних збірок Історичного музею міста Львова та Національного музею ім. короля Яна ІІІ у Львові, а згодом стали складовою частиною колекції Львівського історичного музею.