بررسی تاثیر آموزش بر ارتقاء آگاهی و رفتارهای بهداشتی دوران عادت ماهیانه دانش آموزان دختر متوسطه اول شهر خمیر در سال تحصیلی 95 – 94 - Farnaz Eslamimehr; Fatemeh Rakhshani; Ali Ramezankhani; Soheila Khodakarim (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: بلوغ دورهاي از رشد رواني، جسمي، عاطفي و اجتماعي فرد است که ثبات و تکون شخصت در آن صورت ميگیرد. این پژوهش با هدف تعیین تاثیر آموزش بر ارتقاء آگاهی و رفتارهای بهداشتی دوران عادت ماهیانه دانش آموزان دختر در سال تحصیلی 95-94 انجام گرفت.