Die sendingbeleid van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - D. Crafford (Acta Theologica)
Die sendingbeleid van die Nederduitse Gereformeerde Kerk is deur die jare sterk beïnvloed deur die konteks. Die tradisionele vrees by die Afrikaner vir "gelykstelling" tussen wit en swart en die afkeer van rassevermenging het deur die ja re 'n groot invloed op die formulering van die sendingbeleid gehad.