روشهای تولید و کاربردهای نانوذرات هسته- پوسته - حوریه زارعی; سوسن رسولی (مطالعات در دنیای رنگ)
یکی از نانو ساختارهایی که امروزه مورد توجه زیادی قرار گرفته است، نانوذرات هسته – پوسته هستند. این نانوذرات به دلیل محافظت پوسته از ماده داخل هسته، کاربردهای خاصی در زیست شناسی و سنسورهاو کاتالیست ها و همچنین در صنعت رنگ و پوشش دارند. به طور مثال از این نوع نانوذرات می توان برای حذف آلاینده های رنگی، ایجاد پایداری رنگ در دماهای مختلف، توسعه پوشش های خودتمیزشونده و افزایش مقاومت در برابر خوردگی نام برد. نانوذرات هسته- پوسته به روشهای گوناگونی تولید می شوند و هرروزه روش جدیدی از تولید این مواد در تحقیقات اعلام می شود. در این تحقیق به بررسی روشهای متنوع تولید این نانوذرات و موادی که مورد استفاده در پوسته و هسته قرار گرفته اند پرداخته و کاربردهای برخی از نانوذرات هسته - پوسته بیان می شود.