Ґенеза ідеї рівності в Україні (друга половина ХІV – перша половина ХVІІ ст.) - O.V. Bohatiuk; O.V. Martyniuk (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена дослідженню розвитку ідеї рівності перед законом і перед судом як складової загального принципу рівності в Україні протягом другої половини XIV - першої половини XVII ст.