A szellemi tulajdont sértő bűncselekmények nyomozásának néhány tapasztalata és az üldözés lehetőségei - Ádám Mészáros; Imre Szabó (Belügyi Szemle)
A szerző azzal a céllal, hogy ajánlásokat fogalmazzon meg a jogalkotó számára, és bemutassa a változó társadalmi hozzáállást, áttekintést nyújt a szellemi tulajdon elleni bűncselekmények kivizsgálására irányuló empirikus kutatásról.