Mehmet İsmet Binark’ın Anısına: “Nefes Alır Gibi Çalışmak” - Mutlu Binark (Türk Kütüphaneciliği)
Bu yazı 2 Temmuz 2021 tarihinde vefat eden babam Mehmet İsmet Binark’ın anısına yazılmıştır. Özel alanından kamusal alanına bir bakış denemesidir.