Észrevételek az új büntető törvénykönyv egyes felelősségtani rendelkezéseihez - Ádám Mészáros (Belügyi Szemle)
A szerző a felelősségre összpontosítva áttekintést nyújt a 2013. július 1-jén hatályba lépő új magyar büntető törvénykönyvről.