A rendészet rendje 3. Bevezetés a rend fogalmi vizsgálatának tárgyalásához, avagy miért fontosak a szavak? - Péter Cieleszky (Belügyi Szemle)
Cél: A nyelv természetét érintő kutatások modern eredményeinek felhasználásával annak igazolása, miszerint a rendészettudomány által használt egyes fogalmak jelentésének kutatása szerves részévé, meghatározó elemévé válhat a rendészettudományt megalapozó elméleti okfejtéseknek.