Рослинні компоненти в комплексній терапії гострого циститу в жінок: оптимізація ефективності, профілактика та безпечність - M.M. Kochuieva; I.I. Hrek; R.I. Tsapenko; H.I. Kochuiev; V.B. Kushnir (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити протизапальні та антиоксидантні ефекти рослинних компонентів у молодих жінок із гострим циститом (ГЦ).