Повноваження Верховної Ради України як суб’єкта забезпечення безпеки та оборони України - S. P. Ponomariov (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Виокремлено коло повноважень Верховної Ради України у сфері забезпечення безпеки та оборони держави, розкрито її функції та методи діяльності. Відображено повноваження Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони України, наголошено на необхідності завершення реформування сектора безпеки в Україні.