ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ВИДИ ОБ’ЄКТІВ КРИМІНОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - S. A. Mozol (Law and Safety)
Досліджено загальну характеристику та види об’єктів кримінологічної безпеки. Підкреслено, що кримінологічна безпека як одна зі складових громадської безпеки є одним з обов’язкових атрибутів, що забезпечують нормальне функціонування демократичної держави. Визначено зміст і сутність громадської безпеки. Указано подвійну роль кримінологічної безпеки в системі громадської безпеки.