Anna Jagusiak, Rola chrystofanii w Dłuższym Zakończeniu Ewangelii według św. Marka (Mk 16,9-20), Instytut Papieża Jana Pawła II, Warszawa 2018 - Bogdan Poniży (Warszawskie Studia Teologiczne)
Artykuł zawiera recenzję książki Anny Jagusiak pt. "Rola chrystofanii w Dłuższym Zakończeniu Ewangelii według św. Marka (Mk 16,9-20)", Instytut Papieża Jana Pawła II, Warszawa 2018.