Mahfuzât: Cibuti ve Afrika'da Türkler Sempozyumu - Mehmet Mahfuz Söylemez (Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Mahfuzatın bu kısmında Cibuti kentinde yapılan Afrika'daki Türkler Sempozyumu ele alınmıştır. Ayrıca Cibuti ve çevresindeki tarih, kültür ve düşünceye dair gezi ve değerlendirme notlarını içermektedir.